Bli medlem

Hitta verktygen för restaurangens hållbarhetsarbete

Intresserad

Hitta verktygen för restaurangens hållbarhetsarbete 18 september

Tid

13:00-15:00

Plats

Väven, P5 Konferens, Umeå

Arrangör

Hållbara Restauranger Umeå

Om eventet

Välkommen till ett lärorikt seminarium för dig som driver restaurang eller café och vill lära dig mer om KRAV-certifiering och Världsnaturfonden WWF:s senaste satsning One Planet Plate.

Kraven och förväntningarna på klimatsmarta lösningar växer. Vår matkonsumtion har hamnat i fokus de senaste åren och allt fler väljer ekologiska och närodlade råvaror. För restauranger och caféer ger det stora möjligheter att lyfta sitt miljöarbete och inspirera gästerna till en hållbar matkonsumtion.

One Planet Plate och KRAV
Under SEE Hållbarhetsveckan har Nätverket Hållbara Restauranger Umeå nöjet att bjuda in er till en träff med två av Sveriges mest betydelsefulla miljöorganisationer KRAV och Världsnaturfonden WWF. KRAV och WWF berättar om verktyg de erbjuder för att underlätta ert miljöarbete och kommunikationen med gästerna. Gotthards berättar om sin KRAV-certifiering och vilka fördelar de ser med miljöarbetet.

Vi lägger stort fokus på att svara på era frågor. Ta chansen att träffa andra restauratörer som är engagerade i miljö- och klimatfrågan. På plats finns också representanter från Fairtrade City Umeå och nätverket Hållbara Restauranger. Efteråt finns möjlighet att stanna kvar och prata mer med representanter från både KRAV och WWF.

Vi bjuder på fika!

Kontaktperson

Ämnen
Livsmedel
Bli medlem Logga in