Bli medlem

Webbinarium: Minska utsläppen med 40 procent

Två vuxna och ett barn på cyklar med grönsaker i cykelkorgarna

Det här kan konsumenter göra redan idag 29 september, 2020

Tid 10:00 -10:45
Sista svarsdag 27 september
Arrangör Forum för miljösmart konsumtion

Redan idag kan konsumenter förändra sitt beteende inom olika områden och på så sätt minska sin påverkan på klimatet. Detta utan ny teknik eller nya politiska beslut. Det lyfter en rapport från forskningsprogrammet Mistra Sustainable Consumption. 

I webbinariet får du som jobbar med hållbar konsumtion tips på områden där beteendeinsatser mot konsumenter kan göra stor skillnad direkt. Vi behöver inte vänta!

Talare på webbinariet är hållbarhetsforskare Annika Carlsson-Kanyama. Hon kommer att lyfta vad hon har kommit fram till i rapporten. 

Att delta i webbinarium

Du kan delta via en dator eller mobil enhet. Du behöver programmet/appen Adobe Connect. I provrummet kan du i förväg testa att tekniken fungerar. Länkar till program och provrum hittar du nedan.

Senast dagen innan webbinariet mejlar vi en länk till webbinariet till dig som har anmält dig. Har du inte fått mejlet inför webbinariet, se om det har fastnat i ditt skräppostfilter.

Av tekniska skäl är antalet platser begränsade. Gå gärna ihop med dina kollegor och titta från samma dator. Då räcker det att en av er har anmält er.

De flesta webbinarier spelas in och kan ses i efterhand.

Bli medlem Logga in