Bli medlem

Webbbinarium: Prata matsvinn med konsumenterna

Mamma och son skär grönsaker

20 oktober, 2020

Tid 10:00 -11:00
Arrangör Forum för miljösmart konsumtion

Att minska matsvinnet är ett enkelt sätt att minska miljöpåverkan. Potentialen att minska matsvinnet är stor i alla led av livsmedelskedjan, från producent till konsument. I webbinariet får du kännedom om verktyg för matsvinnsarbete mot både konsument och andra arenor. Du får också en bild av hur arbetet inom olika arenor samverkar så att vi tillsammans minskar matsvinnet.

Webbinariet riktar sig till miljöstrateger, konsumentvägledare, företag, organisationer, kommunikatörer vid avfallsbolag och andra som kommunicerar med konsumenter.

Webbinariet har inte offentlig måltid som huvudfokus. För dig som arbetar här finns verktyg på Matsvinn i storkök.

Talare på webbinariet är Karin Fritz, projektledare för Livsmedelsverkets regeringsuppdrag för minskat matsvinn.

Att delta i webbinarium

Du kan delta via en dator eller mobil enhet. Du behöver programmet/appen Adobe Connect. I provrummet kan du i förväg testa att tekniken fungerar. Länkar till program och provrum hittar du nedan.

Senast dagen innan webbinariet mejlar vi en länk till webbinariet till dig som har anmält dig. Har du inte fått mejlet inför webbinariet, se om det har fastnat i ditt skräppostfilter.

Av tekniska skäl är antalet platser begränsade. Gå gärna ihop med dina kollegor och titta från samma dator. Då räcker det att en av er har anmält er.

De flesta webbinarier spelas in och kan ses i efterhand.

Bli medlem Logga in