Bli medlem

Webbinarium: Jag och min garderob

Kvinna håller i skjorta framför en garderob.

09 juni, 2020

Tid 10:00 -11:00
Sista svarsdag 07 juni
Arrangör Forum för miljösmart konsumtion

Om webbinariet

Hur handlar vi kläder och vilken betydelse har klädkonsumtionen för våra liv? Hur kommer det sig att många vill konsumera hållbart, men att det inte syns i hur vi faktiskt agerar? Forskningsprojektet Hållbara garderober har studerat konsumenters beteenden. På webbinariet får du ta del av vilka hinder och möjligheter forskarna har hittat för en mer hållbar konsumtion av kläder.

Talare är Magdalena Petersson McIntyre, forskare vid Göteborgs universitet.

Om Hållbara garderober

För att skapa en mer hållbar och cirkulär konsumtion av kläder behöver vi förstå drivkrafterna bakom människors konsumtion. Hållbara garderober har utforskat attityder, behov och beteenden kring konsumtion av kläder. Ett syfte är att kunskapen ska kunna bidra till nya affärsmodeller.

Projektet har drivits av Göteborgs universitet under 2019-2020. Projektets partners har varit Science Park Borås, Västra Götalandsregionen och Konsumentverket.

Att delta i webbinarium

Du kan delta via en dator eller mobil enhet. Du behöver programmet/appen Adobe Connect. I provrummet kan du i förväg testa att tekniken fungerar. Länkar till program och provrum hittar du nedan.

Senast dagen innan webbinariet mejlar vi en länk till webbinariet till dig som har anmält dig. Har du inte fått mejlet inför webbinariet, se om det har fastnat i ditt skräppostfilter.

Av tekniska skäl är antalet platser begränsade. Gå gärna ihop med dina kollegor och titta från samma dator. Då räcker det att en av er har anmält er.

De flesta webbinarier spelas in och kan ses i efterhand.

 

Bli medlem Logga in