Bli medlem

Webbinarium: Miljöpåverkan från kvinnors och mäns konsumtion

Intresserad

Webbinarium: Miljöpåverkan från kvinnors och mäns konsumtion 25 februari

Tid

09:00-10:00

Plats

Webbinarium

Arrangör

Forum för miljösmart konsumtion

Om eventet

Vilka skillnader finns mellan kvinnors och mäns konsumtion och går den miljöpåverkan att mäta? Louise Thorén, Linköpings universitet, presenterar slutsatserna i en kunskapsöversikt som Konsumentverket låtit beställa.

Syftet har varit att kartlägga befintlig kunskap när det gäller skillnader i den miljöpåverkan som uppstår av kvinnors respektive mäns privata konsumtion, samt kunskap om bakomliggande förklarande faktorer, till exempel attityder, värderingar och andra faktorer.

Webbinariet inleds med en presentation och avslutas med diskussion och frågestund. Klockan 10 och 11 går det också att chatta live med Louise Thorén på forummiljösmart.se.

Så här fungerar ett webbinarium:

För att delta i ett webbinarium behöver du en dator eller mobil enhet, högtalare eller hörlurar samt programmet Flash Player. Inför att webbinariet startar lägger vi ut en länk på den här sidan. Du loggar in genom att ange ditt namn.

Webbinariet spelas in så du kan ta del av det i efterhand. Allt som hörs och syns under webbinariet spelas in. Vill du inte att ditt namn ska synas, välj att logga in som till exempel Gäst eller NN.

Kontaktperson

Ämnen
Jämställdhet Övergripande hållbar konsumtion
Bli medlem Logga in