Bli medlem

Webbinarium: Textilsmart – en satsning som inspirerar konsumenter

Rosa t-shirt med prislapp för miljöpåverkan

25 november, 2020

Tid 10:00 -11:00
Arrangör Forum för miljösmart konsumtion

Välkommen på ett webbinarium om informationssatsningen Textilsmart! Syftet med Textilsmart är att höja kunskapsnivåerna bland svenska konsumenter om den miljö- och klimatpåverkan som vår textilkonsumtion orsakar. Genom lättillgängliga fakta och enkla tips vill vi inspirera till en mer medveten konsumtion.

Satsningen är resultatet av de regeringsuppdrag som Naturvårdsverket fick 2018 och genomförs av Konsumentverket, Kemikalieinspektionen och Naturvårdsverket.

Besök instagram @Textilsmart eller Textilsmarts webbplats.

Talare på webbinariet är Malin Viola Wennberg, textilexpert hos Naturvårdsverket och talesperson för satsningen Textilsmart.

Forumets verksamhet läggs ner 15 december 2020, men detta event genomförs som planerat.

Att delta i webbinarium

Du kan delta via en dator eller mobil enhet. Du behöver programmet/appen Adobe Connect. I provrummet kan du i förväg testa att tekniken fungerar. Länkar till program och provrum hittar du nedan.

Senast dagen innan webbinariet mejlar vi en länk till webbinariet till dig som har anmält dig. Har du inte fått mejlet inför webbinariet, se om det har fastnat i ditt skräppostfilter.

Av tekniska skäl är antalet platser begränsade. Gå gärna ihop med dina kollegor och titta från samma dator. Då räcker det att en av er har anmält er.

De flesta webbinarier spelas in och kan ses i efterhand.

Bli medlem Logga in