Forummiljosmart.se har uppdaterats

Publicerad 30 januari 2020

Nu kan du bli medlem och lägga upp projekt igen på vår digitala mötesplats. Logga gärna in och se över informationen om dig och dina projekt.

Vad har vi uppdaterat? 

Projekt 

Syftet med projektsidorna är att vi ska lära och inspireras av andras beteendeinsatser. Därför har vi lyft upp lärdomar och resultat på sidorna. Gå in och uppdatera dina projekt. Rutan för lärdomar kommer annars inte att synas.

Passa gärna på att lägga till nya projekt inom området miljömässig hållbar konsumtion som ni har genomfört eller har på gång.  

Projekt som vi ser är till stor nytta för andra, kan nu redaktionen markera eller lyfta upp för extra synlighet.

Nyheter och event 

Vi har utvecklat nyhets- och eventsidorna för att det ska bli ännu lättare att hitta information och delta i våra event. Det finns även en ny flik för genomförda event, där du bland annat kan se inspelningar från våra tidigare webbinarier 

Veckobrev 

Vi har uppdaterat designen i våra veckobrev. Får du inte veckobreven? Gå in under dina kontaktuppgifter. Där kan du välja om du vill ha våra veckobrev, nyhetsbrev och eventinbjudningar direkt till din e-postadress. Se gärna även över att dina kontaktuppgifter fortfarande stämmer.  

Stöd i arbetet 

För att vi på ett tydligare sätt ska kunna tipsa om material du kan ha nytta av finns nu ingången ”Stöd i arbetet”. Där finns nu även det material som tidigare låg under den borttagna rubriken ”Förändra beteenden”.  

Har du frågor eller hittar något fel efter uppdateringen? Mejla oss på forummiljosmart@konsumentverket.se