Hur funkar forummiljösmart.se för dig?

Publicerad 4 juni 2019

Ett drygt år har gått sen vi sjösatte den första versionen av vår digitala mötesplats. Vad funkar och vad funkar inte? Vad har du nytta av och vad kan vi lika gärna skrota? Fyll i vår enkla enkät och bidra till en bättre webbplats. I höst putsar vi vidare på funktioner och innehåll!

Länk till enkäten 

2017 gav regeringen Konsumentverket i uppdrag att inrätta ett forum som samlar aktörer som på olika sätt kan bidra till en mer miljösmart konsumtion.

I uppdraget ingick att skapa en digital plattform där aktörerna kunde dela kunskap och erfarenheter. En första version av Forummiljösmart.se såg dagens ljus i november 2017, för att i mars 2018 och januari 2019 kompletteras med fler funktioner och mer innehåll.

Målet är en webbplats som stärker kunskapen om beteeindeinsatser och fördjupar samarbetet mellan olika aktörer i samhället.

Hur kan forummiljösmart skapa bättre nytta?

För att webbplatsen ska vara till nytta för dig behöver vi veta vad du tycker om den. Hjälp oss prioritera den fortsatta utvecklingen av forummiljösmart.se genom att svara på några enkla frågor. Det tar cirka 5-10 minuter.

Vi vill gärna ha dina svar senast 20 juni 2019. Tack för hjälpen!

Länk till enkäten 

Har du frågor om enkäten?

Kontakta gärna Helén Spetsmark på tel 054-19 41 15 eller helen.spetsmark@konsumentverket.se 

Färska siffror om forummiljösmart.se

  • Antal medlemmar: 632
  • Antal projekt: 86
  • Antal livesända webbinarier 2019: 6 med i snitt cirka 75 deltagare per gång.