Snart dags för forummiljösmart.se 3.0

Publicerad 20 december 2018

Nytt år och nya möjligheter med vår digitala mötesplats! I slutet av januari lanserar vi en uppgraderad version av forummiljösmart.se.

Diskutera med andra medlemmar 

Den enskilt största förändringen är ett diskussionsforum, där du kan tipsa, fråga och diskutera med andra medlemmar på forummiljösmart.se. Det ger en ny möjlighet att utbyta idéer och lära av varandra. Ibland kommer forumet att bjuda in experter/gästmoderatorer för att du ska få möjlighet att prata om specifika frågor i realtid. 

Bättre överblick för inloggade 

När du loggar in på forummiljösmart.se kommer det se lite annorlunda ut. De senaste händelserna sorteras upp under tydliga rubriker, så du lättare kan urskilja senast tillkomna projekt, medlemmar, diskussioner, nyheter och event. 

Få notiser till mejlen 

I den nya versionen kan du kan välja att få påminnelser till din mejl när det tillkommer nytt innehåll inom de kategorier du själv har angett. Du kan också välja vilka diskussioner du vill följa och få påminnelser när det görs nya inlägg.  

Filtrera och sök 

För att det ska bli lättare att hitta personer, projekt och annat innehåll på forummiljösmart.se tillkommer fler kategorier på sajten. Du använder dem när du beskriver dig själv och ditt projekt, men också när du vill filtrera ut innehåll som du själv är intresserad av. 

Förändrad struktur 

I den nya versionen hittar du “Event och nyheter” direkt i huvudmenyn, liksom “Diskutera”, som leder till diskussionsforumet. Innehållet under “Metoder” och “Korta fakta” flyttar delvis in under den nya ingången “Förändra beteenden” som på sikt ska ge mer stöd till dig som vill genomföra beteendeinsatser.   

Lanseras i slutet av januari 

Den nya versionen kommer att släppas i slutet januari 2019. I samband med lanseringen får du som är medlem, information via forummiljösmart.se och nyhetsbrevet om vad du behöver tänka på.