Vi bygger en digital mötesplats

Publicerad 28 november 2017

Den webbplats där du nu befinner dig är bara en början. Redan i mars 2018 släpper vi en ny version. Då kommer du kunna hitta fakta, lärande exempel, skapa nya kontakter och kunna bidra med egna kunskaper och erfarenheter. Idén bygger på att vi tillsammans kan hitta nya metoder och lösningar som skapar mer miljömässigt hållbara konsumtionsmönster.

Låt oss påminna dig när det är dags

Det du ser nu är början på en digital mötesplats. Redan våren 2018 lanserar vi en ny version med fler funktioner och mer innehåll. Ange din e-post så berättar vi när det finns mer på plats. Då kan du vara med från början och skapa den nya mötesplatsen för miljösmart konsumtion. Om registrering av e-post

Webbplatsen kommer utvecklas med dig som användare i fokus och för att vara tillgänglig och användbar för en bred målgrupp med olika behov. För att du ska få den bästa upplevelsen rekommenderar vi att du använder en ny version av en modern webbläsare. Webbplatsen har begränsad funktionalitet om du väljer att surfa med JavaScript avstängt.

Framtagen utifrån WCAG 2.0 nivå AA

Forummiljosmart.se är framtagen utifrån riktlinjerna i WCAG (Web Content Accessibility Guidelines) 2.0, nivå AA. Riktlinjerna säkerställer att webbplatsen bland annat uppfyller godkänd kontrastnivå för text mot bakgrund, att design och navigation är konsekvent genomförd och att den bakomliggande koden är korrekt strukturerad.

När du surfar på mobil och surfplatta

Designen på webbplatsen är responsiv och webbplatsen anpassar sig därför till den enhet du väljer att surfa med – dator, mobiltelefon och surfplatta. Eftersom skärmarna för de olika enheterna är olika stora förändras utseendet på webbplatsen utifrån de förutsättningar som finns för den enhet du surfar med. Innehållet på webbplatsen är samma oberoende av vilken enhet du använder för att besöka vår webbplats.

Kakor och personuppgifter

Om kakor (cookies) på webbplatsen

Hantering av personuppgifter

Kontakta vår webbredaktion

Har du frågor eller synpunkter på innehållet på webbplatsen så kan du komma i kontakt med oss på forummiljosmart@konsumentverket.se

Har du tekniska frågor, mejla webbutveckling@konsumentverket.se