Bli medlem

LOOP

Publicerad 1 september 2020

LOOP grundades 2018 som ett samarbete mellan Avanto Ventures, Sitra och Nordic Innovation. Sedan dess har nätverket omformats och utvecklats till en unik kombination av experter inom affärsutveckling, tjänstedesign, digitalisering och cirkulär ekonomi från hela norden. LOOP har sedan starten bidragit till flera cirkulära affärsmodeller. 

Exempelvis det finska barnklädesföretaget Reima som nu lanserat prenumeration av ytterkläder, och samarbetet mellan Kesko, Unilever, Paperinkeräys och Orthex som gör det möjligt att prenumerera på rengörings- och tvättmedel. Vårt fokus är på att utveckla, testa och validera cirkulära affärsmöjligheter och lösningar på marknaden genom design thinking och att starta igång cirkulära piloter. På så vis vill vi inspirera, sätta norden på kartan och visa världen att en cirkulär framtid är möjlig.
Läs mer här: https://www.circulareconomyloop.com

Om projektet

Antrop är partner i LOOP Ventures, en grupp nordiska designers och affärsutvecklare med en vision om att ta den cirkulära ekonomin från strategi till handling. 


Vårt fokus är på att utveckla, testa och validera cirkulära affärsmöjligheter och lösningar på marknaden genom design thinking och att starta igång cirkulära piloter. På så vis vill vi inspirera, sätta norden på kartan och visa världen att en cirkulär framtid är möjlig.

Kontaktperson

Bli medlem Logga in