Bli medlem

Nätverket Nudging Sweden

Uppdaterad 28 januari 2019

Nudging Sweden är ett nätverk vars syfte är att lyfta nudging som metod samt initiera och genomföra projekt för att visa beteendevetenskapens påverkan för en mer hållbar framtid. Som medlem får man ta del av den senaste forskningen, intressanta artiklar och inspirerande case. Man har alltid första tjing på våra digitala möten och blir inbjuden till kurser och seminarietillfällen. Nudging Sweden hjälper också till att sprida medlemmarnas egna nudgingprojekt - både inom traditionell och digital media. Detta och mycket mer.
Ett medlemskap i nätverket är också ett tydligt kvitto på att man stöttar, tar del av och engagerar sig i insatser för en bättre och mer klimatsmart värld. Många som är nyfikna på nudging men inte vet hur det skulle se ut i den egna organisationen väljer att starta med ett medlemskap för att ta del av fortlöpande exempel och inspiration från forskning och best practice.

— Ni hittar oss också i gruppen Nudging Sweden på facebook - där delar vi och andra medlemmar information, inspiration, nyheter och diskuterar nudging som metod utifrån den egna vardagen. Här är alla välkomna, företag som privatpersoner!

Vill du veta mer om medlemskapet? Maila medlemsansvarig beate@awinwinworld.com

Resultat

- Forskningsnytt 3 gånger per termin: Vi lyfter fram och tillgängliggör forskning inom ett visst nudgingfält, problematiserar och ger konkreta exempel att implementera direkt
- Digitala träffar 3 gånger per termin: Vi träffas online och bjuder in en expert som delar resultat och lärdomar från ett specifikt case
- 20% rabatt på alla kurser, utbildningar, föreläsningar och Action Labs, på plats eller online.

Bland våra medlemmar finns idag Oatly, WWF, Värmlandstrafik, Arbetsförmedlingen, Örebro Kommun, Göteborgs Stad och HSB.

Medverkande personer

Bli medlem Logga in